Scenaristička vježbaonica

Scenaristička vježbaonica Palunko

KREATIVAN KONDICIJSKI TRENING

Vježbaonica je program namijenjen svima koji žele napisati bar jedan scenarij za kratki film mjesečno, u poticajnom okruženju male grupe, uz stručno vodstvo.

BILDAMO STVARALAČKE BICEPSE

Želite li steći dovoljno prakse i iskustva da možete sa samopouzdanjem dramatizirati svoje ideje – dobro došli na Scenarističku vježbaonicu.

A ako samo želite održavati kreativnu britkost kroz ovu umjetničku formu, odlično – uključite se!

ŠTO I KAKO RADIMO?

Nalazimo se jednom tjedno na video platformi Zoom s ciljem da svatko napiše bar jedan scenarij za kratki igrani film mjesečno. Pri tome koristimo proces koji smo usvojili u početničkoj radionici. Radimo u maloj grupi od 4 do 5 polaznika.

Kako Vježbaonice izgledaju? Obično krećemo s vježbom izmišljanja priče iz fotografija, pa se bavimo proizašlim dramskim križaljkama. Zatim čitamo necenzurirane “vomit draftove”, pa ih onda popeglamo i krećemo iznova. U mjesec dana svatko mora napisati bar jedan scenarij za kratki igrani film, a u optimalnom slučaju, dva ili tri.

Vrijeme i tako za čas proleti, no uz kontinuiranu vježbu brzo ćete imati nekoliko dovršenih scenarija, a s njima i dvostruko više iskustva i samopouzdanja. Pisanje je vještina kao i svaka druga – tek će uz redovnu praksu ispisane rečenice zazvučati kao dobro ugođeni orkestar. To je i smisao scenarističke vježbaonice!

TERMIN I KOTIZACIJA

Utorkom od 18.30 do 20 sati na ovom linku na video platformi Zoom. / POPUNJENO /

Kotizacija za jedan ciklus Vježbaonice (ukupno 4 termina) iznosi 380 kuna.


PLAĆANJE KOTIZACIJE ZA VJEŽBAONICU

380,00 kn

Za plaćanje kotizacije uz pomoć KEKS PAY aplikacije u kunama ili uz pomoć PAYCEK aplikacije u kriptovalutama kliknite gumb i slijedite upute.

Nema na zalihi

SKU: PAL-10 Kategorija: Oznake: ,

Ako vam više odgovara klasično internet bankarstvo, uplatiti kotizaciju u iznosu od 380 kuna možete na račun Zagrebačke banke – IBAN: HR8323600001101556872, Hrvatski filmski savez, s naznakom “Palunko”.

Detaljnije o uvjetima kupnje.

OSTALE INFORMACIJE

Vježbaonice su koncipirane kao mjesečni program u koji se uključujete onoliko puta koliko vam treba da se izvještite za daljnji samostalan rad.

Program je osmislila i vodi samostalna umjetnica, scenaristica i dramaturginja Irena Krčelić.

Za sva dodatna pitanja smo na raspolaganju!

Kontakt Email Whatsapp Scenaristička radionica Palunko