O PROGRAMU

Scenarističke radionice Palunko obrazovni su program Hrvatskog filmskog saveza s ciljem pružanja besplatne osnovne scenarističke edukacije svima onima koje zanima naučiti pisati za film.

Početnička radionica

RADIONICA OSNOVA SCENARISTIKE

Početnička scenaristička radionica u trajanju od 5 tjedana je besplatna svim zainteresiranim polaznicima. Pogledajte termine i predbilježite se.

SCENARISTIČKA VJEŽBAONICA

Želite li stečene vještine nastaviti trenirati s nama u ritmu jednom tjedno, uključite se u vježbaonički program u terminu koji vam odgovara.

Mjesečna kotizacija iznosi 380 kuna.

Uključuje 4 termina u trajanju od 90 minuta svaki, a rad se odvija na video platformi Zoom u malim grupama do pet osoba.

PLAĆANJE KOTIZACIJE

Kotizaciju za mjesečni program Vježbaonice možete platiti koristeći

  • KEKS PAY aplikaciju
  • PAYCEK aplikaciju

ili

  • internet bankarstvo, uplatom na račun Zagrebačke banke – IBAN: HR8323600001101556872, Hrvatski filmski savez (s naznakom “Palunko”)

RAČUN

Nakon primljene uplate šaljemo e-mailom račun.

Ujedno šaljemo i podsjetnik na termine Vježbaonice te Zoom link i šifru.

POVRAT SREDSTAVA

Plaćanjem kotizacije rezervirali ste svoje mjesto u mjesečnom programu scenarističke vježbaonice (4 uzastopna termina). S obzirom da radimo u malim grupama od četiri do pet osoba, a uplatom kotizacije ste osigurali svoje mjesto, nismo u mogućnosti izvršavati povrate. Ako ste zbog nepredviđenog, opravdanog razloga spriječeni sudjelovati u odabranom terminu, nadoknaditi možete idući mjesec.

SIGURNOST

Koristimo WooCommerce kao platformu koja omogućuje plaćanje kotizacije putem usluge KEKS PAY i PAYCEK, pri čemu se podaci privremeno pohranjuju u svrhu provođenja transakcije, a zatim se automatski brišu.

PRIVATNOST

U transakcijskom procesu putem KEKS PAY i PAYCEK usluga koristimo samo nužne podatke koji se brišu odmah nakon provedene uplate. Kao malom timu, važno nam je da proces bude ugodan, siguran i jednostavan, pa se vodimo dobrom praksom primjenjivanja mjera sigurnosti bez birokratskih kompliciranja.

KOLAČIĆI

Kolačići služe kao orjentir u poboljšavanja web stranica, a pri tome se služimo uslugom Google Analytics čije uvjete možete pročitati na linku. Ne prikupljamo i ne prosljeđujemo podatke o posjetiteljima, već Google Analytics koristimo pri planiranju budućih aktivnosti – fokusiramo se na one sadržaje koje su na našim stranicama bile najposjećenije.

OSTALE INFORMACIJE

Tu smo za sva dodatana pitanja!

Hrvatski filmski savez / Scenarističke radionice Palunko
Tuškanac 1, 10000 Zagreb, Croatia
e-mail: info@palunko.org