Ljetni semestar scenarija u CeKaPe-u

7/3/2013

gdje i kada? Zagreb, 03.-06.2013.
rok za prijavu: otvoreno

link: www.cekape.com
kontakt: cekapecentar@gmail.com

U tijeku su upisi u ljetni semestar radionice scenarija za kratki film pod vodstvom Tomislava Zajeca u Centru za kreativno pisanje u Zagrebu.

Kako kažu u najavi – ako od dobrih ideja i rečenica koje vam padaju na pamet dok besciljno ili s ciljem lutate gradom, želite napraviti dobar scenarij za kratki film, pozivamo vas da se pridružite novom ciklusu tromjesečne radionice scenarija. Bez obzira jeste li se prethodno okušali u filmskom pismu ili ne, na satovima s voditeljem, Tomislavom Zajecom, kao i samostalno kod kuće, rješavat ćemo niz zadataka koji će biti usmjereni oslobađanju vaše inicijalne kreativnosti kroz analizu scenarističkog potencijala vlastitih ideja, razvoja karaktera, te oblikovanja svojih zamisli u okvire specifične strukture i forme filmskog scenarija. Dođite, možda je baš sada trenutak za vaš prvi kratki film!

Prijaviti se možete online, telefonski ili osobno u CeKaPe-u u Amruševoj 10, a prijave se primaju do popunjenja mjesta pa stoga požurite.

Osim ove, Centar za kreativno pisanje nudi čitav niz različitih spisateljskih i književnih radionica koje vode renomirani stručnjaci poput Gorana Ferčeca, Branka Čegeca, Marinka Košćeca, Milane Vuković Runjić, Ivane Simić Bodrožić i drugih.