Visegrad Film Forum 2012

11/9/2012

gdje i kada? Bratislava, 17.-20.10.2012.
rok za prijavu: 20.09.2012.

link: www.visegradfilmforum.com
kontakt: infovff@gmail.com

Fakultet filma i televizije pri Akademiji izvedbenih umjetnosti u Bratislavu ugošćuje drugo izdanje Visegrad Film Foruma, platforme za umrežavanje i edukaciju, namijenjenu mladim filmašima iz srednje i istočne Europe.

Ove godine na programu su master classovi i radionice kojima je fokus na niskobudžetnoj produkciji. Namjera je povezati studente filma, otvoriti mogući prostor suradnje, dijeliti informacije i iskustva na području međunarodnih koprodukcija.

Prijaviti se mogu svi zainteresirani, a sudjelovanje se posebno preporuča diplomantima filmskih akademija – redateljima, producentima, scenaristima/dramaturzima, glumcima. Stoga su partneri projekta filmske škole iz Ljubljane, Praga, Lodza, Budimpešte i Bukurešta.

Do sad potvrđeni predavači su Jim Stark (producent Jarmuschevih filmova Down by Law, Noć na Zemlji, Mystery Train, Kava i cigarete…), Fred Kelemen (snimatelj Tarrovog Torinskog konja), a informacije o kompletnom programu bit će objavljene uskoro na njihovim stranicama.

Za prijavu je potrebno poslati profesionalni životopis i motivacijsko pismo na guestservice.vff@gmail.com; kotizacije nema. O detaljima troškova smještaja i putovanja treba se obratiti organizatoru.