Prijave

Program Scenarističke škole namijenjen je onima koji imaju iskustva u filmu ili scenaristici i žele se dalje usavršavati, kao i onima koji su se do sada možda bavili drugim srodnim umjetnostima ili se pripremaju za filmski studij i slično, ali su iznimno motivirani za učenje i aktivno sudjelovanje u ovom programu.

Prijave su otvorene tijekom ljeta svake godine, do 30. rujna, a prvi semestar započinje sredinom listopada. Dolje navedene materijale potrebno je poslati na mail skola@palunko.org, na koji se možete obratiti i za sve dodatne informacije.

Prijava u pravilu treba sadržavati kratku biografiju s naglaskom na obrazovanje i dosadašnje iskustvo u području filma i srodnih umjetnosti (do 1500 znakova), popis scenarija (koji su snimljeni ili koje ste razvili na nekoj radionici/programu, s kojima ste sudjelovali na natječaju, pitchingu i sl.), motivacijsko pismo (do 2000 znakova), kontakt podatke te primjer jednog autorskog rada: scenarij, treatment, film ili bilo koje audiovizualno, likovno, književno ili drugo djelo koje vas najbolje predstavlja kao (potencijalnog) scenarista.

Napomena: prijave za šk. god. 2018./2019. otvorene su do 6. listopada 2018. Više informacija možete potražiti na ovom linku.